Interactief en uitdagend

Als eerste in de provincie Limburg beschikt Tenniscentrum Koster over een MultiBall beweegmuur. MultiBall, is een innovatieve technologie die elke muur transformeert in een volledig meeslepende interactieve sportervaring. Spelers worden uitgedaagd al bewegend een spel te spelen of een trainingsmodule te doorlopen. We kunnen heel veel ‘uitleggen’ over deze nieuwe vorm van sporten maar beelden zeggen meer dan woorden:

Mogelijkheden

Er kan een verscheidenheid aan zowel educatieve, sportieve als recreatieve spellen met de MultiBall worden gespeeld. Er zijn spellen om je geografische kennis bij te schaven of muziek te spelen. Een potje doelschieten en tennis of squash trainingsmodules behoren tot de mogelijkheden, maar ook games als MonsterMatch of Idol Rush zijn beschikbaar. Zo was er tijdens het afgelopen ABN AMRO Toernooi een MultiBall beweegmuur aanwezig om King of the Court op te spelen en zo je tennis skills te tonen. Het systeem is nog volop in ontwikkeling en de mogelijkheden zijn nog lang niet uitgeput. Er komen met regelmaat nieuwe spellen beschikbaar voor de beweegmuur. We beschikken over een Lifetime software licentie en hebben dus altijd de nieuwste games beschikbaar!

De MultiBall beweegmuur is leuk voor jong en oud. We bieden daarom zowel kinderfeest arrangementen als losse baanhuur aan voor de beweegmuur…

Kinderfeest arrangement

Op zoek naar een sportief en origineel kinderfeestje, kom lekker bewegen met de MultiBall beweegmuur!

Wat krijg je bij het arrangement:

  • 1,5 uur gebruik van de MultiBall beweegmuur!
  • Onbeperkt ranja.
  • Pizza (Margherita en/of Salami).
  • Waterijsje.
  • Onbeperkt koffie/thee voor de ouders/begeleiders.

 

Kosten: € 12,50 per kind, min. 6 / max. 8 kinderen per baan. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang tot de beweegmuur maar betalen mee aan de horeca, zijnde € 7,50 p.p.

Losse baanhuur

Niet alleen kinderen kunnen plezier beleven aan de beweegmuur. Door de grote variatie in beschikbare spellen en trainingsmodules is de MultiBall beweegmuur multifunctioneel inzetbaar. Het is zelfs mogelijk je tennis of squash skills te trainen met behulp van de beweegmuur!

Kortom ook voor een los (half) uurtje plezier met familie en/of vrienden is de MultiBall beweegmuur te reserveren. Kosten: € 15,- per half uur of € 25,- per uur. Maximaal vier personen per baan.

Op de huur van onze MultiBall beweegmuur zijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden