De belangrijkste doelstelling van Tennisschool Koster is het deskundig en verantwoord aanleren van alle technische en tactische onderdelen van de tennissport aan zowel de beginnende als de gevorderde speler waarbij inspanning, ontspanning en plezier voorop staan. De lessen worden gegeven door professionele, gecertificeerde leraren. Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan de techniek van de tennisser. Daarnaast komen de tactische aspecten van het tennisspel en de conditie aan bod, ook kan er les worden gegeven met behulp van het ballenkanon.

Mede door de enorme interesse van Robert Koster in de nieuwste technieken, ontwikkelingen in het voorkomen van sportblessures, IT-mogelijkheden en het constant bedenken van nieuwe oefenvormen blijven de lessen afwisselend en altijd volgens de nieuwste methodes gegeven. Naast de reguliere lessen organiseert de tennisschool ook diverse activiteiten zoals wekelijkse themalessen, toernooien en overige activiteiten als een bezoek aan het ABN AMRO WTT. Ook beschikt de tennisschool over de expertise om G-tennis of een clinic te geven.

Onze specials

Meer informatie over de aanvullende activiteiten vind je op onderstaande pagina’s:

Locatie & Lestijden

Het hele jaar door, met uitzondering van de schoolvakanties, verzorgen wij zowel binnen als buiten lessen. Deelname aan de lessen gebeurt in cursussen van 10 lessen per cursus, aan het eind van iedere cursus zal de leraar nagaan wie door wil gaan met een volgende cursus.

Lestijden worden in onderling overleg en naar beschikbaarheid van de leerlingen en leraar ingepland.

Tennis & Padel Club Hardenberg
In samenwerking met Vechtdal Tennis verzorgen wij sinds oktober tennislessen op Tennis & Padelclub Hardenberg. Wil jij bij Robert gaan trainen? Neem contact op met Paul Meijerink +31 6 21914535. Paul weet precies welke mogelijkheden er nog zijn en kan trainingen voor je reserveren. Ben je benieuwd naar de tarieven? Die kun je vinden op de website https://www.vechtdaltennis.nl/tarieven/

Informatie

Hieronder vind je handige informatie over onze tarieven en reglementen.

Kennismaken met een proefles? Neem contact op!

Contact