Robert Koster heeft ruime ervaring in het geven van G-Tennis, zowel als privéles of in groepsverband. Op dit moment is er geen G-tennis groep actief binnen de tennisschool maar mocht er vraag naar zijn, neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is G-tennis?

G-tennis is met name bestemd voor spelers die ten gevolge van hun beperking te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan reguliere tennis activiteiten binnen de tennisschool of een club. Bij G-tennis staat het plezier en enthousiasme voorop. De oefeningen worden net als bij de reguliere lessen aangepast aan het niveau van de deelnemers met het belangrijkste verschil dat de focus ligt op het spelplezier en conditie vs. de techniek en prestatie.

Waarom zou je G-tennis spelen?

G-Tennis levert een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de conditie en motorische vaardigheden, draagt bij aan een positief zelfbeeld en individuele ontplooiing. G-Tennis biedt mensen met een verstandelijke beperking grote kansen. Zij kunnen in een gezellige en ontspannen sfeer op eigen niveau tennissen en hier plezier aan beleven.

Top drie belangrijkste redenen om te sporten en bewegen voor mensen met een verstandelijke beperking:

  • het plezier en de ontspanning
  • gezondheid; om fit te worden
  • gezelligheid; contacten met andere mensen

Interesse? Neem contact op met de tennisschool.

Contact