DE SPORTSPEELTUIN - TWEEDE EDITIE 

Dinsdag 31 augustus, woensdag 1 september en donderdag 2 september organiseert Tenniscentrum Koster voor de tweede maal de Sportspeeltuin. Na de succesvolle editie van 2020, dit jaar een nieuwe editie met ook een aantal nieuwe sporten op het programma.

WE GAAN ER WEER 1 GROOT SPORTFESTIJN VAN MAKEN 

Wat is de sportspeeltuin?
Tijdens de sportspeeltuin volg je verschillende proeflessen van circa 20 minuten van diverse sportclubs uit de regio Parkstad. Aanmelden kan voor 1 van de 3 dagdelen waarin de kinderen in groepjes van maximaal 8 zullen rouleren om alle deelnemende sporten uit te proberen. De groepjes zullen zoveel mogelijk worden ingedeeld naar leeftijd, dit doen wij bewust zodat de trainers de oefeningen en instructie naar leeftijd van de deelnemers kunnen aanbieden. Tussendoor krijg je uiteraard wat te drinken en een lekkere snack. Na afloop mag je je stempelkaart inleveren voor een lekker ijsje. Als je vertrekt wordt je nog extra verwend met een leuke GoodyBag!

Welke sporten kun je doen?
Als je aan de sportspeeltuin meedoet dan komen o.a. de volgende sporten aan bod: Fit!Kidz, hockey, kickboksen, tennis, voetbal en volleybal. Roda JC maakt voor hun clinics gebruik van onze interactieve MultiBall beweegmuur, dat is voetbal en gamen tegelijk!

Inschrijven
Er is plek voor ruim 200 kids in de leeftijd van 5 tot 12 jaar om tijdens 1 van de 3 middagen verschillende sporten te proberen. Alle proeflessen vinden plaats op 1 locatie, het tennispark van Tenniscentrum Koster aan de Tunnelweg 86 te Kerkrade. Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je snel in, voor een van onderstaande middagen:
Dinsdag 31 augustus, 14.00 - 17.15 uur
Woensdag 1 september, 14.00 - 17.15 uur
Donderdag 2 september, 14.00 - 17.15 uur

Kosten bedragen € 10,- per deelnemer incl. ranja, fruit & koek in de pauze, ijsje en GoodyBag na afloop.
Let op er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, VOL = VOL.

Inschrijven kan via onderstaand formulier:
    DE SPORTSPEELTUIN WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: