DATUM: 4 EN 5 SEPTEMBER 2021

Een weekend lang sportief bezig zijn in de mooie omgeving van het Limburgse Kerkrade/Landgraaf. Op zaterdag 4 en zondag 5 september 2021 organiseert Tenniscentrum Koster wederom een gezellig tennisweekend. Tijdens dit weekend gaan we natuurlijk veel tennissen: we trainen, spelen vrij en sluiten af met een toernooitje.

Zaterdagmiddag is er na het spelen vrije tijd om zelf te besteden en de omgeving te verkennen of gewoon uit te rusten in je hotel. In de avond organiseren we voor de liefhebbers een gezamenlijke bbq.
Maak het niet te laat want zondagochtend wordt iedereen weer op de baan verwacht voor een volgende trainingsronde, tussendoor een lekkere lunch en ... dan weer de baan op voor een toernooitje tegen onze eigen leden! Afsluitend is er gelegenheid om een drankje te doen met een lekkere bittergarnituur voordat iedereen weer huiswaarts gaat.

TENNISCENTRUM KOSTER

Tenniscentrum Koster is een multifunctioneel tenniscentrum aan de Tunnelweg in Kerkrade. Ons tenniscentrum beschikt over drie Proflex Elite binnenbanen, drie tapijt binnenbanen, vijf gravel buitenbanen en een MultiBall beweegmuur. Daarnaast is het fijn vertoeven in ons sportcafe of op ons gezellige terras. 

Programma

Zaterdag:
11:00-12:00 uur  Aankomst koffie&vlaai
12:00-13:00 uur Lunch
13:15-14:15 uur   Trainen/vrijspelen
14:15-14:30 uur  Pauze
14:30-15:30 uur Trainen/vrijspelen
15:30 uur             Vrije tijd
18:00 uur             BBQ (optioneel)

Zondag:
09:30-11:30 uur  Trainen/vrijspelen
11:30-12:30 uur   Lunch
12:30-13:30 uur  Toernooi
13:30-13:45 uur   Pauze
13:45-14:45 uur   Toernooi
14:45 uur               Afsluiting

Hotel

Dit jaar overnachten jullie in het Alpine Hotel te Landgraaf. Het hotel is onderdeel van Snowworld Landgraaf en biedt hotelkamers met een chalet uitstraling. Mocht je na het tennissen nog energie over hebben behoort een uurtje afkoelen op de piste ook nog tot de opties. Verder beschikt het hotel over een hotelgym, 4 restaurants, 2 bars en een heerlijk terras.

De kamers zijn voorzien van een ensuite badkamer met haardroger, airco, telefoon, TV, wekservice, en een zitgedeelte. Daarnaast kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de hotelgym.
Bij het hotel is parkeergelegenheid aanwezig, parkeerkosten bedragen € 7,50 per dag.

Het Alpine Hotel ligt aan de rand van het Strijthagerbeekdal, een prachtig natuurgebied met kabbelende beekjes, kastelen, wijnvelden en historische boerenhoeven waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast liggen ook de steden Aachen, Valkenburg en Maastricht binnen handbereik. Ons tenniscentrum ligt op loopafstand van het hotel.

Prijs

Tennisweekend op basis van 2-persoonskamer    € 245,00
Tennisweekend op basis van 1-persoonskamer    € 260,00
Arrangement niet tennissende partner € 120,-
Inbegrepen in de prijs zijn de hotelovernachting incl. ontbijt, toeristenbelasting, tennislessen, baanhuur vrijspelen, toernooi, 2x lunch, aankomst koffie&vlaai, afsluiting met borrelhapje. Arrangement niet tennissende partner omvat bovenstaande met uitzondering van de tennislessen, het vrijspelen en toernooi. De bbq op zaterdag wordt optioneel aangeboden en is niet in deze prijs inbegrepen. Voor aanvang van het weekend zal worden geïnventariseerd wie wil deelnemen aan de bbq. 

Aanmelden

Zin gekregen in een ontspannen en sportief tennisweekend in een prachtige omgeving? Meld je dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk VOOR 10 juli aan. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij als je mee wilt!

Aanmelden kan via onderstaande link of mail naar info@tenniscentrumkoster.nl