Tenniscentrum Koster beschikt over zes binnenbanen en vijf buitenbanen, een gezellige sportkantine en een MultiBall beweegmuur. Vanaf 2020 is ons park aangesloten bij de Rookvrije Generatie en mag er zowel binnen als buiten niet meer gerookt worden. Op ons parkeerterrein is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Wij bieden diverse lidmaatschappen aan om gebruik te maken van de tennisbanen, maar het is ook mogelijk om een losse tennisbaan te huren. Via onze tennisschool, Tennisschool Koster kun je professionele en uitdagende lessen volgen. Door het jaar heen worden er op het tenniscentrum diverse tennisactiviteiten zoals toernooien en themalessen georganiseerd, inschrijven voor activiteiten kan via de agenda op de homepage. Via onze nieuwsbrief en/of facebook pagina houden we je op de hoogte van aankomende activiteiten op ons tenniscentrum.

Indoor

Onze zes binnenbanen zijn verdeeld over twee tennishallen, de drie binnenbanen in tennishal 2 zijn voorzien van een tapijtvloer. Tennishal 1 is grondig opgeknapt en voorzien van nieuwe geïsoleerde zij- en dakpanelen. Hierbij is ruimte gelaten voor een aantal lichtstroken, waardoor er nu natuurlijk licht in de hal schijnt. Door de aanpassing van een afgerond naar een recht dak in combinatie met de natuurlijke lichtinval is de hal getransformeerd naar een ruime en vooral lichte tennishal. Na de renovatie begin 2020 beschikken de drie binnenbanen van hal 1 over een gloednieuwe Proflex Elite ondervloer en Davis Cup waardige energiebesparende ledverlichting!

Proflex hardcourt is een ondergrond die ook tijdens het ABN Amro World Tennis Toernooi wordt bespeeld. Onze Proflex Elite vloer is een hardcourt variant hierop met superieure demping. Er is voor gekozen om deze elastische, duurzame en slijtvaste ondergrond met een medium slow baan snelheid aan te leggen. De Proflex Elite vloer biedt een constante ballbounce en pace en is op dit moment de beste hardcourt ondergrond verkrijgbaar. Wil je de tennisvloer opzoeken op de sportvloerenlijst dan kun je hem het beste zoeken onder de specificaties van de Tennisfloor Pro.

Outdoor

Naast onze binnenbanen beschikken we ook over vijf buitenbanen voorzien van gravel. Drie van de zes gravelbanen zijn voorzien van verlichting. Vanaf 1 april tot en met 31 oktober zijn, mits het weer het toelaat, de buitenbanen geopend.

MultiBall

Onze MultiBall beweegmuur is uniek in de provincie Limburg en momenteel alleen nog te vinden bij Tenniscentrum Koster! Meer over deze interactieve beweegmuur lees je op de MultiBall pagina.

 

 

Sportkantine

Voor of na de training of partij nodigen we je graag uit om even bij te tanken in onze gezellige moderne sportkantine. We schenken heerlijke koffie van Simon Levelt. Maar je kunt bij ons ook terecht voor een verfrissend drankje of iets voor de lekkere trek. Als de buitenbanen geopend zijn kun je ook genieten van het weer en een partijtje tennis kijken op ons terras.